VISIE GO FOR YOUR DREAM:

De visie van de Go For Your Dream Foundation is om jongeren te inspireren, te motiveren en te activeren om hun droom te verwezenlijken. Iedereen heeft talent, maar je moet motivatie hebben om je droom uit te laten komen. We geloven dat je een droom alleen kan verwezenlijken door je te verbinden met anderen en samen te werken.

Line

MISSIE GO FOR YOUR DREAM:

Go For Your Dream Foundation richt zich specifiek op jongeren die een achterstand hebben en het idee hebben, dat ze niets kunnen bereiken in onze samenleving, terwijl ze wel een droom hebben.

Line

SPEERPUNTEN GO FOR YOUR DREAM:

  • Motivatie
  • Respect
  • Keuzes maken
  • Incasseringsvermogen
  • Acceptatie van regels
  • Doorzettingsvermogen
Line

UITVOERING VAN ONZE DROOM:

Dit doen wij door jongeren met elkaar in contact te brengen via workshops, clinics en presentaties. We geven jongeren via deze middelen inzicht in eigen gedrag en laten hen zien welk gedrag nodig is om je doelen te bereiken en succesvol te worden.

Deze workshops, clinics en presentaties worden ingevuld met voorbeelden van rolmodellen uit ons netwerk. Hiermee geven we jongeren inzicht in eigen gedrag en laten we tevens zien wat nodig is om hun droom te realiseren. We willen aan jongeren met een droom duidelijk maken dat je 100% gemotiveerd moet zijn om deze droom waar te maken.

Line

LOGO GO FOR YOUR DREAM:

101_Uitleg_Logo_GFYD

Het leven van een persoon en zijn droom lopen parallel aan elkaar. Dit is van begin tot eind. Tijdens het leven wordt er wel eens afgeweken van het pad om tot de uiteindelijke droom te komen.
Een droom is een pad dat afgelegd moet worden. Aan het begin van deze droom lijkt dit pad een oneindig slingerende weg.
In de sport is het begin van een sprint een go. Het schot van de starter zorgt voor een actie en beweging. De zeer bekende grafische afbeelding voor sprinten wordt gebruikt om deze go te accentueren. Deze elementen worden samengevoegd tot een verweving van het pad van de droom en de actie tijdens het leven van de persoon om deze droom achterna te gaan: Go For Your Dream!
Line

METAFOOR GO FOR YOUR DREAM:

101_Uitleg_Metafoor_GFYD

Door de jaren heen groeit een persoon/mens zowel in fysiek als mentaal. Deze persoon met een specifieke droom zal ook groeien richting zijn/ haar droom.
Een droom daarintegen begint als een grote bijna overdreven en idealistich beeld. De droom zal langs dezelfde tijdlijn als de persoon kleiner worden en steeds verder gedefineerd worden in het doel/zijn uitkomst.
Deze twee elementen worden weggezet tegen een tijdlijn waarbij de persoon in abstrahering groeit en de droom verder uitkristaliseert. De twee elementen voor persoon en droom worden samengevoegd en vormen in het centrale punt een gehele vorm.