VRIJWILLIGERS VOOR GO FOR YOUR DREAM:

De Go For Your Dream Foundation is een non-profit organisatie die afhankelijk is van giften en vrijwilligerswerk om de visie te realiseren. Elke gift is bij ons welkom en wordt gebruikt om jongeren te motiveren en activeren om zijn/haar droom te achtervolgen. Wilt u ons vrijwillig helpen op een particuliere of zakelijke manier, neem dan contact met ons op. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Bij voorbaat dank.

Line

PARTICULIERE VRIJWILLIGERS:

Wilt u als particulier een keer een ander soort goed doel steunen dan de gebruikelijke goede doelen? De Go For Your Dream Foundation heeft als filosofie jongeren te activeren en motiveren om zelf hun droom na te jagen. Jongeren moeten zelf de motivatie tonen en laten zien dat ze willen werken voor hun droom. Het komt deze jongeren dus niet zomaar aanwaaien!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de Go For Your Dream Foundation te steunen? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

ZAKELIJKE VRIJWILLIGERS:

Indien uw bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid wil tonen dan kan dat door de Go For Your Dream Foundation te steunen. Om jongeren te kunnen motiveren en activeren om hun droom te verwezenlijken, zijn wij afhankelijk van donaties vanuit het bedrijfsleven. Om dit voor zoveel mogelijk jongeren te doen zijn wij afhankelijk van samenwerkingen met het bedrijfsleven en scholen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de Go For Your Dream Foundation te steunen? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Line

Aanhef: (verplicht)

 Dhr. Mevr.

Voornaam: (verplicht)

Tussenvoegsel: (optioneel)

Achternaam: (verplicht)

Bedrijfsnaam: (optioneel)

Aard donatie: (verplicht)

Email: (verplicht)

Aanvullende informatie/vragen